© 2018 DRUKKERIJ VN | Privacy Policy | Created by onemanagency.be

DRUKKERIJ VN

Brielstraat 2

9255 Buggenhout

+32 (0)52 33 25 60

info@drukkerijvn.be

BE 0444.187.249

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

NIEUWBRIEF ONTVANGEN?

Wil je op de hoogte blijven van de producten en promoties van drukkerij VN? Abonneer je dan snel op onze nieuwsbrief!

Drukkerij VN in een nieuw kleedje

U heeft het misschien al gehoord of gelezen, drukkerij Van Nieuwenhove wordt vanaf heden drukkerij VN. Een verandering die we hebben doorgevoerd in onze huisstijl en communicatie maar belangrijker nog, ook in onze bedrijfsvoering en filosofie.

 

"Het wegnemen van uw (drukwerk)zorgen, dat is onze belangrijkste missie."

 

Drukkerij VN is uw lokale all in one partner regio Dendermonde met een enorme voorliefde voor de traditionele ambacht, expertise en oog voor detail. Directe communicatie, één op één met onze experten, onze inhouse grafische afdeling, transportservice … het zijn maar enkele voordelen waarvan wij u graag laten genieten.

 

Omdat lokaal samenwerken veel eenvoudiger is, zouden wij u graag willen informeren tijdens een vrijblijvend gesprek betreffende onze offset en digitale diensten. Interesse? Stuur een mailtje naar info@drukkerijvn.be en onze account manager zal u zo spoedig mogelijk contacteren!

 

Share on Facebook
Please reload