© 2018 DRUKKERIJ VN | Privacy Policy | Created by onemanagency.be

DRUKKERIJ VN

Brielstraat 2

9255 Buggenhout

+32 (0)52 33 25 60

info@drukkerijvn.be

BE 0444.187.249

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

NIEUWBRIEF ONTVANGEN?

Wil je op de hoogte blijven van de producten en promoties van drukkerij VN? Abonneer je dan snel op onze nieuwsbrief!

Je eigen bedrijfsmagazine

Je eigen bedrijfsmagazine uitgeven; een perfecte manier om je naamsbekendheid te vergroten en het nieuws van je bedrijf te verspreiden. Maar vandaag ben je lang niet meer de enige die met een eigen bedrijfsmagazine uitpakt. Hoe zorg je er nu voor dat jouw magazine er wél uit springt? Hier moet je op letten:

 

De opmaak

Alles begint met de opmaak. Want een straf design spreekt meteen aan. Vergeet saaie lettertypes en magazines die haast wel in Word lijken gemaakt te zijn. Wie wilt opvallen met een straf bedrijfsmagazine neemt best een grafisch bureau onder de arm, of springt bij ons binnen voor een design op maat.

 

 

Het papier

Staat het design op punt? Dan is het tijd om de verschillende papiersoorten te bekijken. Want met papier kan je het verschil maken in de look en feel van jouw magazine. Simpelweg door voor een ander type papier te kiezen kan je een ander gevoel uitstralen. Welke papiersoort je dan het best neemt? Dat hangt volledig af van jouw voorkeuren en de inhoud van het magazine. Verkoop jij bijvoorbeeld ruwe, keramische potten? Dan is het leuk om misschien eens met ongestreken papier te werken voor die ruwe look en feel. Staat jouw bedrijf helemaal voor milieuvriendelijkheid? Dan is een gerecycleerd papier met een ruwe korrel misschien eerder aan de orde. Of wat dacht je van verschillende types papier in één magazine? Gestreken, ongestreken, luxe soorten papier, … Wedden dat jouw bedrijfsmagazine niet meteen aan de kant gelegd wordt?

Je merkt het, de mogelijkheden qua papiersoorten zijn eindeloos. En bovendien is papier slechts een relatief kleine kost in de totale kost van jouw magazine. Kies je voor een uitgesproken soort papier, dan hoef je niet per se je budget daarvoor aan te passen.

 

Het materiaal

Van hout tot kunststof, met onze vlakbedprinter kunnen we elk materiaal bedrukken. Dus waarom hier niet mee uitpakken in jouw magazine? Denk bijvoorbeeld maar eens aan bladzijden met transparante folie. Of een pagina uit dunne kunststof waar iets uitgefreesd werd? De mogelijkheden gaan ver.

 

De afwerkingsvorm

Helemaal uitblinken met je bedrijfsmagazine? Dan helpen leuke afwerkingsvormen je op weg; zowel langs de binnen- als de buitenkant. Een reliëfdruk op de cover bijvoorbeeld, waardoor je lezer meteen geneigd is om het magazine vast te pakken. Een blinkende laagje spot-uv om bepaalde elementen in de kijker te zetten? Of gouddruk voor die high-end uitstraling? Speel met afwerkingsvormen om tot een origineel geheel te komen. Maar ook de buitenzijde kan zeker een finishing touch gebruiken: geniet, garenloos gebonden, met een wire-o of misschien kies je wel voor een hard cover? Samen helpen we je op weg naar jouw unieke afwerking.

 

Bedrijfsmagazine: wij weten raad

Een eigen bedrijfsmagazine dat zeker gelezen wordt? Je hebt ondertussen wel door dat er enorm veel mogelijkheden zijn om daar voor te zorgen. En bovendien verhogen al die extraatjes niet per se je budget. Een magazine helemaal op jouw maat realiseren? Wij informeren uw graag over de verschillende mogelijkheden. Maak uw afspraak 

 

 

 

Share on Facebook
Please reload